Η Caffè Bristot είναι το κορυφαίo brand της Procaffé S.p.A., μια εταιρεία με μακρά ιστορία και καίριο ρόλο στην ανάπτυξη του ιταλικού καφέ από τις αρχές του 20ου αιώνα. Από το 1919 η Bristot καβουρδίζει τον καφέ της στο Belluno, στις Δολομιτιανές Άλπεις, όπου βρίσκεται και η έδρα της εταιρείας.
Η εμπειρία ενός αιώνα έχει δώσει την δυνατότητα να αναδειχθεί η Bristot σε μία από τις ηγετικές εταιρείες στον τομέα της, με την προσοχή πάντα στραμμένη σε νέες τεχνικές και καινοτόμες τεχνολογίες προκειμένου να ανταποκρίνεται συνεχώς στις νέες επιθυμίες των πελατών της.
Η ιστορία της Bristot είναι άρρηκτα δεμένη με την την παράδοση, τη δημιουργικότητα και τις επιχειρηματικές δεξιότητες και αποτελεί ένα σύμβολο ποιότητας για την οποία είναι παγκοσμίως γνωστά τα ιταλικά προϊόντα.
Αποστολή & Όραμα
Προσήλωση στην ποιότητα και την εξυπηρέτηση πελατών με στόχο τη διαρκή ανάπτυξη.
Φιλοσοφία
Στόχος είναι η δημιουργία ενός μοναδικού στίγματος στον υπέροχο κόσμο του καφέ, προσφέροντας προϊόντα υψηλών προδιαγραφών και δίνοντας ύψιστη προσοχή στις μεταβαλλόμενες επιθυμίες του σημερινού καταναλωτή.
Οδηγός στη φιλοσοφία της Bristot είναι η προσήλωση στην παράδοση και το πάθος για άριστη ποιότητα, πάντα βασισμένα σε υψηλές ηθικές αξίες.
Η ακεραιότητα, η τιμιότητα και η διαφάνεια βρίσκονται στην καρδιά της επιχείρησής και είναι οι αξίες που επέτρεψαν να γίνουν πραγματικότητα τα όνειρα των πελατών της Bristot.
Ο Όμιλος
Η Procaffe έχει ενώσει τις δραστηριότητες διαφόρων άλλων ιστορικών εταιρειών, όπως τον Caffe Breda (έτος ίδρυσης 1920) και τον Caffe Deorsola (έτος ίδρυσης 1921).
Σήμερα είναι μέλος του διεθνή ομίλου τροφίμων WEDL & Hofmann GmbH, γεγονός που προσφέρει στην εταιρεία μία δυνατή οικονομική και επαγγελματική δομή. Χάρη στα προηγμένα συστήματα, το σωστά καταρτισμένο προσωπικό και τις άρτιες μεθόδους ποιοτικού ελέγχου, στοχεύει στην βελτίωση προϊόντων και υπηρεσιών για να ικανοποιήσει τις ανάγκες των καταναλωτών παγκοσμίως.
Η Ακαδημία
Ο τέλειος Espresso είναι σαν μια καλοδουλεμένη συνταγή. Ο καθένας μπορεί να φτιάξει έναν καφέ. Δεν μπορεί όμως ο καθένας να φτιάξει έναν εξαιρετικό καφέ, όπως ξέρει να το κάνει ένας επαγγελματίας. Ο στόχος της Bristot είναι να διασφαλίσει αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα σε κάθε φλιτζάνι.
Για αυτό το λόγο δημιουργήθηκε η Ακαδημία, ένα κέντρο εκπαίδευσης, για τους πελάτες και τους συνεργάτες μας.
Τα μαθήματα παραδίδονται σε διαφορετικά επίπεδα και εστιάζουν στη δημιουργία εξαιρετικής ποιότητας espresso, cappuccino και άλλων ροφημάτων, προσφέροντας εις βάθος πληροφορίες για τον εξοπλισμό και τις διάφορες τεχνικές.
Τα μαθήματα στοχεύουν στην ενίσχυση της δημιουργικότητας και της πρωτοτυπίας, αναδεικνύοντας τους «καλλιτέχνες» του είδους, ενώ παράλληλα και συμπεριλαμβάνουν τεχνικές επικοινωνίας που θα κάνουν τον πελάτη να νιώσει απολύτως άνετα στο μπαρ ή το καφέ.